Försäljningsvillkor

AFFÄRSKONCEPT

Essence of Sprout är en serie högkvalitativa kosttillskott utvecklade med tanke på förutsättningarna i det nordiska klimatet. Produkterna innehåller även en egenutvecklad grodd-formula som hjälper kroppen att bättre kunna ta upp näringsämnen i kosttillskotten. Dessutom innehåller groddarna i sig själva ett mycket högt näringsinnehåll.
Groddar är i sig riktiga näringsbomber. De har dessutom en fantastisk förmåga att hjälpa kroppen med upptag av annan näring – som vitaminer och mineraler. Det här är grunden för våra produkter.
Vi producerar klassiska kosttillskott av högsta kvalité kombinerat med näringsrika groddar för bästa upptagning.

RETURPOLICY

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas väl paketerat som brev eller paket, inte mot postförskott.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Du har inte ångerrätt om: varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits eller varan har skadats av dig.
När du utnyttjat din ångerrätt: du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av
att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Du sänder tillbaka varan till oss som paket väl skyddad. Vi betalar tillbaka vad du betalat för varan inom 30 dagar från den dag du tog emot varan eller meddelat oss att du ångrat
köpet. Du får själv stå för returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

KONSUMENTKONTAKT

FÖRETAGSNAMN: Essence of Sprout Sweden AB
ORGANISATIONSNUMMER: 559335-7204
ADRESS: Storgatan 37, 571 31 Nässjö
E-POST: kontakt@essenceofsprout.se